Strazburg Eğitim Ataşeliği

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENEBAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

.
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENEBAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Yeni eğitim-öğretm yılı planlama toplantısı Eğitim ataşemiz sn. Prof.Dr. Muammer NURLU ve Ataşeliğimiz eğitim bölgelerinde görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Ataşemiz sn. Prof.Dr. Muammer NURLU, yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak sözlerine başladı.Konuşmasında,  Türkçe derslerinin öneminden bahsederken , öğrenci sayılarının artırılmasına vurgu yaptı. Öğretmenlerden, görev bölgelerinde Milli Bayramlarımızı  en güzel şekilde kutlamalarını rica etti.Toplantıda, Fransız Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda yürütülen Türkçe derslerinin sistemli bir şekilde ilerlemesi için planlama süreci, öğrenci sayılarının artırılması için yapılacak çalışmalar, velilere yönelik rehberlik faaliyetleri, Fransız Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimler ve teftişler, personel iş ve işlemleri hususunda görüşler paylaşıldı.

@tcmeb @mebabdigm  @eğitimdiplomasisi @tcbestepe @tmaarifvakfi @emrullahislerankara @gazi_universitesi @projepiktes @yeeorgtr

3 rue Toreau 67000 Strasbourg / France - (0033) 3 88 61 35 69

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.