Strazburg Eğitim Ataşeliği

2022-2023 Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Düzenlendi

25 Eylül 2022 saat 14:00'de Strazburg Eğitim Ataşemiz Sayın Prof. Dr. Muammer NURLU'nun düzenlediği ve Strazburg Başkonsolosumuz Sayın Muzaffer Rami ŞAYLIMAN'ın iştirakleriyle gerçekleşen 2022-2023 Öğretim Yılı sene başı toplantısına, bölgemizde görevlerini yürütmekte olan tüm öğretmenler katıldı.
2022-2023 Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı, Strazburg Başkosolosumuz Sayın Muzaffer Rami ŞAYLIMA'ın konuşması ile başladı.Sayın Başkonsolosumuz konuşmasında, öğretmenlerin çalışma alanlarında önemli görevler üstlendiğini belirtti.Aynı zamanda farklı ilgi alanları olan öğretmenlerin yürütecekleri çalışmaları, Başkonsoslosluk olarak her zaman destekleyeceklerini ifade etti. 

Strazburg Eğitim Ataşemiz Sayın Prof. Dr. Muammer NURLU ise,Türkçe öğretiminin önemi üzerine düşüncelerini ifade etti. Öğretmenlerden çalışma alanlarında iyi ilişkiler kurarak çalışmalarını yürütmelerini, velilere ve öğrencilere Türkçenin önemi ve eğitimle ilgili her konuda rehberlik etmelerini söyledi.Bunun yanı sıra,  öğretmenlerden gelen eğitim-öğretim süreci ile ilgili soruları yanıtladı.Strazburg Eğitim Ataşeliğine bağlı bölgelerdeki temsilci öğretmenlerin de belirlendiği toplantıda, Koordinatör Öğretmenimiz İlknur YAVUZ, yeni eğitim-öğretim yılına dair çalışmaların nasıl yürütüleceğini açıkladı.  

3 rue Toreau 67000 Strasbourg / France - (0033) 3 88 61 35 69

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.